مرکز آموزش های ضمن خدمت دوره آموزشی مسؤلیت و سلامت اجتماعی را برای کارکنان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار کرد.

۰۷ دی ۱۳۹۸ | ۱۱:۴۶ کد : ۱۰۴۲۱ اخبار برگزیده

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش‌های ضمن خدمت دانشگاه تهران، پیرو تفاهم فیمابین مرکز آموزش‌های ضمن خدمت با وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، مرکز آموزش‌های ضمن خدمت روز شنبه ۷ دی ماه ۱۳۹۸ دوره آموزشی مسئولیت و سلامت اجتماعی را برای کارکنان وزارت علوم برگزار کرد.

دکتر یونس نوربخش، جامعه شناس و رئیس کرسی یونسکو در سلامت اجتماعی و توسعه نیز به تشریح مفاهیم مسئولیت و سلامت اجتماعی پرداخت و گفت: «مسئولیت اجتماعی موضوع اصلی دانشگاه‌های دنیا در ده‌های اخیر است و سلامت اجتماعی هم یک بحث جدیدی می‌‌باشد که ترویج این مفهوم و توسعه آن در آکادمی‌ها و مراکز پژوهشی و حتی فضای عمومی کشور یکی از دستاوردهای کرسی یونسکو در سلامت اجتماعی و توسعه است».

اهداف آموزش:

• تعریف مسئولیت اجتماعی
  • ابعاد مسئولیت اجتماعی
  • مسئولیت اجتماعی سازمان‌ها
  • مسئولیت اجتماعی دانشگاه
  • اهمیت، ضرورت و فواید توجه به مسئولیت اجتماعی
  • نمونه‌ها و تجارب دانشگاه‌های دیگر

کلید واژه ها: دانشگاه تهران مرکز آموزش های ضمن خدمت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ضمن خدمت کرسی یونسکو دکتر یونس نوربخش مسئولیت و سلامت اجتماعی