دوره اصول تهیه و تنظیم قراردادها و مسائل حقوقی پیرامون آن در مرکز آموزش های ضمن خدمت دانشگاه تهران برگزار شد.

۲۲ دی ۱۳۹۸ | ۱۰:۱۸ کد : ۱۰۵۸۵ اخبار برگزیده

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش‌های ضمن خدمت دانشگاه تهران، مرکز آموزش‌های ضمن خدمت دانشگاه تهران، در روز شنبه ۲۱ دی ماه در مرکز آموزش‌های ضمن خدمت دوره “اصول تهیه و تنظیم قراردادها و مسائل حقوقی پیرامون آن" را برای همکارانی که در واحدهای دانشگاه، در امور تنظیم قراردادها و برگزاری مناقصه و مزایده مشارکت دارند، برگزار کرد.

اهداف آموزش:

• آشنایی با مبانی عقود و قراردادها
  • آشنایی با اقتضائات قراردادهای دولتی
  • کسب توانایی نگارش و تنظیم قرارداد

کلید واژه ها: دانشگاه تهران مرکز آموزش‌های ضمن خدمت دانشگاه تهران اصول تهیه و تنظیم قراردادها و مسائل حقوقی پیرامون آن ضمن خدمت مبانی عقود و قراردادها قراردادهای دولتی نگارش و تنظیم قرارداد