ثبت نام سومین کارگاه تخصصی مجازی با عنوان آشنایی با ابعاد مسئولیت اجتماعی دانشگاه و اصول تدوین برنامه راهبردی مسئولیت اجتماعی

۳۰ فروردین ۱۳۹۹ | ۱۴:۴۰ کد : ۱۱۳۰۴ اطلاعیه‌ ها (برنامه های پیش رو)
مرکز آموزش‌های ضمن خدمت دانشگاه تهران، سومین کارگاه تخصصی مجازی با عنوان آشنایی با ابعاد مسئولیت اجتماعی دانشگاه و اصول تدوین برنامه راهبردی مسئولیت اجتماعی را برای رؤسا و مدیران دانشگاه ها برگزار می نماید.
ثبت نام سومین کارگاه تخصصی مجازی با عنوان آشنایی با ابعاد مسئولیت اجتماعی دانشگاه و اصول تدوین برنامه راهبردی  مسئولیت اجتماعی

مرکز آموزش‌های ضمن خدمت دانشگاه تهران با همکاری مؤسسه پژوهش و برنامه‌ریزی آموزش عالی، سومین کارگاه تخصصی مجازی با عنوان آشنایی با ابعاد مسئولیت اجتماعی دانشگاه و اصول تدوین برنامه راهبردی مسئولیت اجتماعی را برای رؤسا و مدیران دانشگاه‌ها برگزار نماید.

عنوان: آشنایی با ابعاد مسئولیت اجتماعی دانشگاه و اصول تدوین برنامه راهبردی مسئولیت اجتماعی
مدرس: سید هادی مرجائی
مخاطبان: رؤسا و مدیران دانشگاه‌ها
زمان برگزاری: دوشنبه اول اردیبهشت ماه ۱۳۹۹ - از ساعت ۹ الی ۱۳