تمدید مهلت کلاس های الکترونیکی مرکز آموزش های ضمن خدمت تا پایان آذرماه

۱۹ آذر ۱۳۹۹ | ۱۷:۰۷ کد : ۱۳۸۵۳ اطلاعیه‌ ها (برنامه های پیش رو)

با عنایت به دستورالعمل‌های ستاد ملی مبارزه با کرونا و ابلاغیه شماره ۱۸۴۵۴۸و مورخ ۱۳۹۹/۰۸/۲۸ وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و بخشنامه‌های شماره ۱۹۱۰۳۹/۱۵۵، ۱۹۱۵۴۹/۱۵۰ و ۷۷۹۲۳۰۹ به تاریخ‌های ۲۸/‏۰۸/‏۹۹‬ ۱/‏۰۹/‏۹۹‬ و ۹۹/۰۹/۱۵ معاونت اداری و مالی دانشگاه مبنی بر دورکاری کارکنان دانشگاه، دوره‌های آموزشی الکترونیکی فصل پاییز ۱۳۹۹ که مهلت آنها به پایان رسیده است، تا پایان آذر ماه تمدید گردید؛ بهره برداری و شرکت در این کلاس‌ها امکان پذیر می‌باشد.

کلید واژه ها: آموزش های ضمن خدمت مرکز آموزش های ضمن خدمت ضمن خدمت دانشگاه تهران تمدید دوره های پایان یافته فصل پائیز ۱۳۹۹ دانشگاه