دوره آشنایی با نحوه کار با نرم افزار و سخت افزار سامانه جدید تغذیه برگزار شد.

۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۵:۳۹ کد : ۲۷۳۹۱ اخبار برگزیده
تعداد بازدید:۲۴۷

مرکز آموزش‌های حرفه‌ای مدیران و کارکنان دانشگاه با همکاری اداره کل امور دانشجویی دانشگاه، دوره آموزشی تخصصی با عنوان « آشنایی با نحوه کار با نرم افزار و سخت افزار سامانه جدید تغذیه» را در روز های یکشنبه و دوشنبه 11 و 12 اردیبهشت ماه از ساعت 10 الی 13  به صورت حضوری و  برخط (آنلاین) برای کارشناسان تغذیه دانشگاه  برگزار کرد.

اهداف دوره:

  • آشنایی با امکانات سامانه جدید تغذیه
  • آشنایی با نجوه تسویه حساب
  • آشنایی با نحوه ایجاد برنامه غذایی  
  • بررسی و گزارش از  لیست رزو شده 
  • تهیه گزارش به تفکیک واحد

 

کلید واژه ها: آموزش‌های حرفه‌ای مدیران و کارکنان مرکز آموزش‌های حرفه‌ای مدیران و کارکنان آموزش های ضمن خدمت مرکز آموزش های ضمن خدمت ضمن خدمت اداره کل امور دانشجویی دانشگاه تهران آموزشی تخصصی آشنایی دانشگاه تغذیه نحوه سامانه دوره


( ۱ )

نظر شما :

توجه! لطفا دیدگاه خود پیرامون این مطلب را در این قسمت درج نمایید و برای ارسال سایر درخواست ها و پیام ها به بخش تماس با ما مراجعه فرمایید.