برگزاری دوره آموزشی سامانه حضور و غیاب برای کارشناسان امور اداری دانشگاه تهران

۲۷ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۴:۴۰ کد : ۱۰۹۶۲ اخبار برگزیده

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش‌های ضمن خدمت دانشگاه تهران، مرکز آموزش‌های ضمن خدمت با همکاری مرکز فناوری اطلاعات و فضای مجازی دانشگاه تهران، در تاریخ‌های هشتم، دوازدهم و نوزدهم بهمن ماه در مرکز آموزش‌های ضمن خدمت دوره آموزشی “سامانه حضور و غیاب" را برای کارشناسان امور اداری برگزار کرد. این دوره به درخواست مرکز فناوری اطلاعات و فضای مجازی دانشگاه تهران و با مجوز مرکز آموزش‌های ضمن خدمت برای تمام کارشناسان امور اداری برگزار شد.

با توجه به مأموریت‌های مرکز آموزش‌های ضمن خدمت، واحدهای دانشگاه جهت توانمندی سازی کارکنان، می‌توانند پیشنهاد برگزاری دورهای تخصصی درخواستی را مکتوب به رئیس مرکز ارسال نمایند.

اهداف آموزش:

• نحوه ثبت مرخصی و ابطال مرخصی
  • نحوه ملاحظه گردش کار
  • شناخت مدیران (تأیید کنندگان) هر واحد

کلید واژه ها: دانشگاه تهران مرکز آموزش های ضمن خدمت مرکز فناوری اطلاعات و فضای مجازی سامانه حضور و غیاب ضمن خدمت