مرکز آموزش های ضمن خدمت، آزمون صلاحیت عمومی برای انعقاد قرارداد شرکتی را برگزار کرد.

۳۰ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۵:۴۹ کد : ۱۰۹۹۷ اخبار برگزیده

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش‌های ضمن خدمت، مرکز آموزش‌های ضمن خدمت دانشگاه، اولین آزمون صلاحیت عمومی برای انعقاد قرارداد شرکتی را در روز چهارشنبه ۳۰ بهمن ماه برگزار کرد. این آزمون به درخواست اداره کل منابع انسانی برای انعقاد قرارداد شرکتی برگزار گردید.

مرکز آموزش‌های ضمن خدمت، تنها مرجع مورد تأیید دانشگاه تهران برای برگزاری آزمون‌های بدو خدمت، ضمن خدمت و… می‌باشد.
نمایندگانی از اداره کل منابع انسانی، اداره کل حراست و مرکز آموزش‌های الکترونیکی در روند برگزاری آزمون نظارت و همکاری داشتند.

کلید واژه ها: دانشگاه تهران مرکز آموزش های ضمن خدمت آزمون صلاحیت عمومی برای انعقاد قرارداد شرکتی نمایندگانی اداره کل منابع انسانی اداره کل حراست مرکز آموزش‌های الکترونیکی