ثبت نام دوره آموزشی بودجه‌ریزی و برنامه‌ریز مالی ویژه کارشناسان بودجه، حسابداری ‌‌‌‌‌‌

۲۶ فروردین ۱۳۹۹ | ۱۳:۰۵ کد : ۱۱۲۷۹ اطلاعیه‌ ها (برنامه های پیش رو)
مرکز آموزش‌های ضمن خدمت دانشگاه دوره آموزشی تخصصی با عنوان «بودجه‌ریزی و برنامه‌ریزی مالی» ویژه کارشناسان بودجه و حسابداری را برگزار می‌کند.

پیرو نامه شماره ۷۳۹۳۹۰۳ مرکز آموزش‌های ضمن خدمت به کلیه واحدهای دانشگاه مبنی بر معرفی کارشناسان بودجه و حسابداری برای شرکت در دوره آموزشی تخصصی با عنوان «بودجه‌ریزی و برنامه‌ریزی مالی»، لیست کارشناسان تکمیل گردید. با توجه به ماهیت این دوره که می‌بایست به صورت حضوری برگزار گردد، پس از مرتفع شدن ویروس کرونا برگزار می‌گردد.

زمان و مکان برگزاری کلاس در سامانه مدیریت آموزش کارکنان، مدیران و اساتید؛ ایمیل و پیامک به افراد معرفی شده اعلان خواهد شد.

کلید واژه ها: دانشگاه تهران مرکز آموزش های ضمن خدمت بودجه‌ریزی و برنامه‌ریزی مالی کارشناسان بودجه و حسابداری ضمن خدمت