سومین آزمون الکترونیکی اعمال مدرک تحصیلی کارکنان دانشگاه تهران با رعایت فاصله گذاری اجتماعی و ملاحظات بهداشتی در مرکز آموزش های ضمن خدمت برگزار شد.

۲۷ خرداد ۱۳۹۹ | ۱۵:۴۹ کد : ۱۱۷۷۸ اخبار برگزیده

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش‌های ضمن خدمت، سومین آزمون الکترونیکی اعمال مدرک تحصیلی کارکنان دانشگاه با رعایت فاصله گذاری اجتماعی و رعایت ملاحظات بهداشتی، روز سه شنبه ۲۷ خرداد ماه ۱۳۹۹ به صورت الکترونیکی در مرکز آموزش‌های ضمن خدمت دانشگاه برگزار شد.

لازم به ذکر است که نمایندگانی از اداره کل منابع انسانی، اداره کل حراست و مرکز آموزش‌های الکترونیکی دانشگاه در روند برگزاری آزمون نظارت و همکاری داشتند.

گفتنی است تأثیر مدارک تحصیلی کارکنانی که موفق به گذراندن این آزمون می‌شوند، در حکم کارگزینی آنان اعمال می‌شود.

کلید واژه ها: ضمن خدمت مرکز آموزش های ضمن خدمت دانشگاه تهران سومین آزمون اعمال مدرک کارکنان سه شنبه ۲۷ خرداد ماه ۱۳۹۹ الکترونیکی اداره کل منابع انسانی اداره کل حراست مرکز آموزش‌های الکترونیکی