تفاهم نامه همکاری مرکز آموزش های ضمن خدمت با موسسه آمادگران

۳۰ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۸:۱۹ کد : ۱۲۳۷۸ اخبار برگزیده
تفاهم نامه همکاری مرکز آموزش های ضمن خدمت با موسسه آمادگران

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش‌های ضمن خدمت دانشگاه تهران، مرکز آموزش‌های ضمن خدمت به منظور تعامل و بکارگیری ظرفیت‌ها و توانمندی‌های دو طرف در آموزش و توانمندسازی مهارتی لجستیک و زنجیره تأمین به منظور توسعه دانش کاربردی و مهارتی لجستیک و زنجیره تأمین، با مؤسسه آماد گران توافقنامه همکاری منعقد نمود.

برنامه‌ریزی برگزاری دوره «مدیریت کسب‌وکار (MBA) لجستیک و حمل‌ونقل» از نخستین دستاوردهای این تفاهم نامه می‌باشد که به زودی روند ثبت نام و اجرای آن اطلاع رسانی خواهد شد.

کلید واژه ها: ضمن خدمت مرکز آموزش های ضمن خدمت دانشگاه تهران تفاهم نامه همکاری موسسه آمادگران توانمندسازی مهارتی لجستیک زنجیره تأمین توسعه دانش کاربردی