بخشنامه آزمون صلاحیت عمومی برای انعقاد قرارداد پرسنل شرکتی توسط مرکز آموزش های ضمن خدمت-بهمن ماه ۱۳۹۹

۲۱ دی ۱۳۹۹ | ۰۸:۳۸ کد : ۱۴۳۴۲ اطلاعیه‌ ها (برنامه های پیش رو)

پیرو نامه شماره ۷۸۳۲۷۵۲ اداره کل منابع انسانی دانشگاه، مبنی بر برگزاری آزمون از نیروهای شرکتی دانشگاه‌‌‌‌‌‌‌، مرکز آموزش‌های ضمن خدمت دانشگاه در نظر دارد این آزمون را با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی در تاریخ ۱۴ بهمن ماه سال جاری برگزار نماید. گروه بندی افراد، ساعت آزمون و جزئیات روند برگزاری پس از هماهنگی نهایی با آن اداره کل، انجام خواهد شد.

روند اجرایی برگزاری آزمون:

۱. اداره کل منابع انسانی لیست متقاضیان را جهت برنامه ریزی و گروه بندی افراد به مرکز آموزش‌های ضمن خدمت ارسال می‌نماید.

۲. مرکز آموزش‌های ضمن خدمت نسبت به گروه بندی، هماهنگی برای برگزاری آزمون، اعلان زمان آزمون، معرفی محتوا و منابع آزمون از طریق سایت مرکز آموزش‌های من خدمت (stc.ut.ac.ir) به افراد ذینفع اقدام می‌نماید.

۳. اداره کل منابع انسانی از طریق سامانه‌ی اتوماسیون اداری / ‏ایمیل / ‏پیامک، فراخوان لازم جهت اطلاع رسانی به افراد جهت شرکت در آزمون ارسال خواهد کرد.

۴. آزمون به صورت تستی، حضوری و پس از تأیید هویت افراد از طریق ارائه ی کارت شناسایی ملی برگزار خواهد شد. نمایندگانی از مرکز آموزش‌های ضمن خدمت، اداره کل منابع انسانی و اداره کل حراست بر روند اجرای آزمون نظارت خواهند داشت.

تذکر: غیبت در آزمون به هر دلیلی (موجه یا غیرموجه) مردود تلقی می‌گردد وبه هیچ عنوان امکان امتحان مجدد در همان دوره فراهم نمی‌باشد. غایبین و جاماندگان می‌توانند با تائید اداره کل منابع انسانی در آزمون‌های بعدی شرکت نمایند.

۵. پس از برگزاری آزمون، مرکز آموزش‌های ضمن خدمت نمره‌ی افراد را طی نامه‌ای رسمی به اداره کل منابع انسانی ارسال خواهد کرد.

۶. این آزمون به عنوان دوره‌ی آموزشی ضمن خدمت تلقی نمی‌گردد، مشمول امتیازات ارتقا رتبه و ارزیابی و… نیست و صرفاً برای انعقاد قرارداد شرکتی اعتبار دارد. مرکز آموزش‌های ضمن خدمت گواهی آموزشی برای شرکت کنندگان صادر نخواهد کرد.

تذکر: کارکنانی که یک یا چند عنوان از دوره‌های مربوطه را قبلاً طی کرده‌اند در این آزمون امتیازی نسبت به سایرین ندارند و آزمون به صورت یکپارچه و از همه ی مفاد اعلام شده برای همکاران برگزار می‌گردد.

سرفصل دروس آزمون صلاحیت عمومی برای انعقاد قرارداد شرکتی

منابع آزمون صلاحیت عمومی برای انعقاد قرارداد شرکتی

تذکر: از عنوان آشنایی با آئین نامه استخدامی اعضای غیر هیأت علمی دانشگاه تهران، فصل‌های ۲، ۳ و ۶ را مطالعه نمائید.

کلید واژه ها: آموزش های ضمن خدمت مرکز آموزش های ضمن خدمت ضمن خدمت دانشگاه تهران بخشنامه آزمون صلاحیت عمومی نیروهای شرکتی دانشگاه‌‌‌‌‌‌‌ آزمون برگزاری آزمون اداره اداره منابع اداره منابع انسانی منابع منابع انسانی خدمت آموزش خدمت مرکز آموزش خدمت