برگزاری نشست سوم تنوع بخشی به منابع در آمدی دانشگاه آشنایی با ظرفیت های قانونی بودجه: استفاده متوازن از امکانات کشور

۳۰ دی ۱۳۹۹ | ۱۱:۲۲ کد : ۱۴۵۶۰ اخبار برگزیده

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش‌های ضمن خدمت، مرکز آموزش‌های ضمن خدمت، روز سه شنبه ۳۰ دی ماه ۱۳۹۹ از ساعت ۱۴ الی ۱۶ سومین نشست تنوع بخشی یه منابع درآمدی دانشگاه با عنوان "آشنایی با ظرفیت‌های قانونی بودجه: استفاده متوازن از امکانات کشور" به صورت برخط (آنلاین) برای مدیران دانشگاه برگزار کرد. در این کارگاه آقای دکتر مقاری معاون طرح و برنامه دانشگاه تهران و آقای مهندس شمسی مدیرکل بودجه و اعتبارات مالی دانشگاه تهران میزبان و دکتر نیکو معاون عمران امور استان‌ها و مناطق سازمان برنامه و بودجه کشور، آقای مهندس کیانی رئیس گروه امور استان‌ها و مناطق سازمان برنامه و بودجه کشور، آقای دکتر نمکی مشاور اقتصادی رئیس دانشگاه تهران به عنوان میهمان حضور داشتند.

کلید واژه ها: دانشگاه تهران آموزش های ضمن خدمت مرکز آموزش های ضمن خدمت ضمن خدمت نشست تنوع بخشی مدیران دانشگاه آقای بودجه کشور تهران دکتر