دوره‌های آموزشی ویژه افزایش توانمندی ها و شایستگی های حرفه ای اعضای هیئت علمی دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

۱۸ بهمن ۱۳۹۹ | ۰۸:۴۹ کد : ۱۴۷۸۳ اطلاعیه‌ ها (برنامه های پیش رو)

دوره‌های آموزشی ویژه افزایش توانمندی ها و شایستگی های حرفه ای اعضای هیئت علمی دانشگاه تهران توسط مرکز آموزش‌های ضمن خدمت دانشگاه تهران برگزار می‌شود.
به گزارش روابط عمومی اداره کل امور فرهنگی و اجتماعی و مرکز آموزش های ضمن خدمت دانشگاه تهران؛ پیرو «آئین‌نامه‌ی افزایش توانمندی‌ها و شایستگی‌های اعضای هیأت علمی و مدیران دانشگاه تهران»، دوره‌های آموزشی ویژه اعضای هیئت علمی توسط مرکز آموزش‌های ضمن خدمت دانشگاه تهران برگزار می‌شود.
گفتنی است؛ شرکت در این دوره‌ها مشمول امتیاز ماده (۱) آئین نامه‌ی ارتقاء و بند (ج) آئین نامه‌ی ترفیع اعضای هیأت علمی خواهد بود. اولویت ثبت‌نام در دوره‌های زمستان با اعضای هیئت علمی جدیدالاستخدام می‌باشد. علاقمندان واجد شرایط می‌توانند مطابق فرآیند زیر نسبت به ثبت‌نام و شرکت در دوره‌ها اقدام کنند.

فرآیند ثبت‌نام در دوره‌های آموزشی مرکز آموزش‌های ضمن خدمت دانشگاه تهران:
۱- اعضای محترم هیأت علمی با درجه استادیاری از تاریخ 18/‏۱۱/‏1399لغایت 25/‏۱۱/‏1399 پس از ورود به سامانه مرکز به آدرس stc.ut.ac.ir، در ستون سمت راست گزینه"درخواست آموزش" از طریق منو‌ی"تقویم دوره‌های آموزشی"، ضمن مشاهده‌ی فهرست و برنامه‌ی زمانبندی دوره‌ها، نسبت به ثبت‌نام در دوره‌ی مورد نظر خود اقدام نمایند.
۲- کارشناسان مرکز آموزش‌های ضمن خدمت، پس از تکمیل ظرفیت دوره‌ها، نسبت به اطلاع‌رسانی آخرین وضعیت اجرای دوره‌ها به ثبت‌نام‌کنندگان، از طریق پیام سامانه‌ای، پیامک و ایمیل اقدام می‌نمایند.
همچنین همکاران محترمی که مایل به دریافت ایمیل و پیامک می‌باشند، در"سامانه پیشخوان دانشگاه" به نشانی http://my.ut.ac.ir اطلاعات ایمیل و شماره همراه خود را تکمیل یا بروز نمایند.
۳- اعضای محترم هیأت علمی پس از شرکت در دوره، در مدت زمان اعلام شده -پس از پایان هر دوره- نسبت به تکمیل"فرم ارزیابی دوره" در سامانه مرکز اقدام نمایند. در صورت عدم تکمیل، امتیاز دوره منظور نمی‌گردد.
۴. پس از گذراندن موفقیت‌آمیز دوره، گواهینامه الکترونیکی توسط معاونان آموزشی، فرهنگی و اجتماعی دانشگاه صادر خواهد شد.
شایان ذکر است؛ اطلاع‌رسانی‌ در مورد دوره‌های آتی مرکز آموزش‌های ضمن خدمت در خصوص افزایش توانمندی‌ها و شایستگی‌های اعضای هیئت علمی و مدیران، از طریق وب‌سایت داخلی مرکز، ایمیل و نیز اتوماسیون اداری صورت می‌گیرد. همچنین اعضای هیئت علمی می‌توانند سوالات، انتقادات و پیشنهادهای سازنده خود را در قسمت تماس با ما در وب‌سایت داخلی مرکز به نشانی stc.ut.ac.ir یا از طریق رایانامه مرکز به نشانی stc@ut.ac.ir ثبت کنند.

همکارانی که مایل به همکاری در تدریس در دوره‌های آموزشی ویژه اعضای هیئت علمی، مدیران و کارکنان دانشگاه هستند، می‌توانند درخواست خود را از طریق ایمیل به این مرکز ارسال نمایند. تدریس در دوره‌های آموزشی ضمن خدمت مشمول امتیازات آئین نامه ترفیع اعضای هیأت علمی خواهد بود.

برای مشاهده تقویم دوره‌ها و آئین‌نامه‌های مربوط اینجا کلیک کنید.

کلید واژه ها: آموزش های ضمن خدمت مرکز آموزش های ضمن خدمت ضمن خدمت دانشگاه تهران آئین‌نامه‌ی افزایش توانمندی‌ها و شایستگی‌های اعضای هیأت علمی و مدیران دانشگاه تهران دوره شرکت دوره ثبت دوره دوره آموزشی دوره نسبت مرکز مرکز آموزش خدمت مرکز آموزش اعضای اعضای هیأت