برگزاری دوره تخصصی با عنوان  آشنایی با اصول و مبانی استانداردISO۲۲۰۰۰ ویژه کارشناسان تغذیه

۲۱ بهمن ۱۳۹۹ | ۱۵:۵۱ کد : ۱۴۸۸۳ اخبار برگزیده
تعداد بازدید:۸۲۳۴

با مجوز مرکز آموزش‌های ضمن خدمت، اداره کل امور دانشجویی با همکاری انجمن صنفی مسئولین فنی و مدیران کنترل کیفی و معاونت غذا و داروی استان آذربایجان غربی، دوره تخصصی با عنوان  آشنایی با اصول و مبانی استانداردISO22000 ویژه کارشناسان تغذیه دانشگاه تهران را در بهمن ماه سال جاری برگزار کرد.

اهداف دوره:

  • افزایش آگاهی و ارتقای دانش افراد برای استقرار
  •    اجرا و بهبود مداوم سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی
  •   افزایش ایمنی و بهداشت مواد غذایی در مراکز تولید غذا و مواد غذایی
     

کلید واژه ها: آموزش های ضمن خدمت مرکز آموزش های ضمن خدمت ضمن خدمت دانشگاه تهران اداره کل امور دانشجویی انجمن صنفی مسئولین فنی و مدیران کنترل کیفی و معاونت غذا و داروی غذایی مواد غذایی مواد غذا ایمنی دوره افزایش


( ۳ )

نظر شما :

توجه! لطفا دیدگاه خود پیرامون این مطلب را در این قسمت درج نمایید و برای ارسال سایر درخواست ها و پیام ها به بخش تماس با ما مراجعه فرمایید.