برگزاری دوره تخصصی با عنوان آشنایی با اصول و مبانی استانداردISO۲۲۰۰۰ ویژه کارشناسان تغذیه
با مجوز مرکز آموزشهای ضمن خدمت، اداره کل امور دانشجویی با همکاری انجمن صنفی مسئولین فنی و مدیران کنترل کیفی و معاونت غذا و داروی استان آذربایجان غربی، دوره تخصصی با عنوان آشنایی با اصول و مبانی استانداردISO22000 ویژه کارشناسان تغذیه دانشگاه تهران را در بهمن ماه سال جاری برگزار کرد.
اهداف دوره:
- افزایش آگاهی و ارتقای دانش افراد برای استقرار
- اجرا و بهبود مداوم سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی
- افزایش ایمنی و بهداشت مواد غذایی در مراکز تولید غذا و مواد غذایی
نظر شما :