تبریک روز کارمند

۰۴ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۳:۳۸ کد : ۱۹۸۶۴ اطلاعیه‌ ها (برنامه های پیش رو)

هر آن کس خدمت جانان به جان کرد                                                                             به گیتی نام خود را جاودان کرد

برکسی پوشیده نیست خدمت در یک مرکز علمی و آموزشی که عهده دار تعلیم و تعلم در سطوح عالی است، بسی ارزشمند و پرافتخار است، از آن رو که علم از جنس نور است، فضیلت آفرین است و نشان عزتمندی و فرازمایگی، بر این قیاس خدمت ، آن هم در مرکزی فاخر به نام دانشگاه تهران  بسی مایه فخر است و فرازمندی بدین سبب، زحمات شبانه روزی و خالصانه ی شما همکاران گرامی در پیشبرد اهداف دانشگاه، به ویژه در چنین روزی شایان تقدیر و تشکر است.
روز کارمند بر شما همکار گرانقدر تهنیت باد.پیروز و سربلند باشید.
علی بزرگی امیری  رئیس مرکز آموزش های ضمن خدمت

کلید واژه ها: آموزش های ضمن خدمت مرکز آموزش‌های ضمن خدمت دانشگاه دانشگاه تهران تبریک روز کارمند ضمن خدمت