ثبت نام دوره آموزشی فرایند تأیید و امضا الکترونیکی صورت جلسات دفاع (ویژه رؤسای و کارشناسان آموزش دانشگاه)

۰۳ مهر ۱۴۰۰ | ۱۵:۵۹ کد : ۲۱۳۱۳ اطلاعیه‌ ها (برنامه های پیش رو)

مرکز آموزش‌های حرفه‌ای مدیران و کارکنان دانشگاه با همکاری اداره کل خدمات آموزشی و مرکز فناوری اطلاعات و فضای مجازی دانشگاه، دوره تخصصی با عنوان «فرایند تأیید و امضا الکترونیکی صورت جلسات دفاع» (ویژه رؤسای و کارشناسان آموزش دانشگاه) را برگزار می‌کند.

مکان: دوره به صورت برخط (آنلاین)

زمان: ۱۱ مهرماه ۱۴۰۰- ساعت ۹ الی ۱۲

کارشناسان و رؤسای آموزش علاقه‌مند به ثبت‌نام در این دوره می‌توانند از ساعت ۹ صبح یکشنبه ۴ مهر ماه به سامانه مدیریت آموزش کارکنان، مدیران و اساتید مراجعه نمایند.

کلید واژه ها: آموزش‌های حرفه‌ای مدیران و کارکنان مرکز آموزش‌های حرفه‌ای مدیران و کارکنان دانشگاه تهران آموزش های ضمن خدمت مرکز آموزش ضمن خدمت ضمن خدمت سابق اداره کل خدمات آموزشی دوره تخصصی فرایند تأیید و امضا الکترونیکی صورت جلسات دفاع آموزش دانشگاه دوره ساعت مدیران کارکنان