فراخوان دعوت به همکاری

۰۷ مهر ۱۴۰۰ | ۰۷:۱۸ کد : ۲۱۴۷۷ اطلاعیه‌ ها (برنامه های پیش رو)

مرکز آموزش های حرفه ای مدیران و کارکنان دانشگاه تهران به منظور بهره گیری از توانایی دانشجویان از افراد متخصص در حوزه های زیر دعوت به همکاری می نماید.

• همکاری در مشاوره های سازمانی حوزه فرآیندهای آموزش ( نیازسنجی، طراحی، ارزیابی اثربخشی، تجربیات ملی و  بین الملل)
  • همکاری در تبلیغات، بازاریابی و فروش دوره های آموزشی
  • همکاری در تولید محتواهای دیجیتال، موشن گرافیک، تدوین، طراحی پوستر
  • همکاری در اجرای پروژه های پژوهشی-کاربردی در قالب کارآموزی، کارورزی، پایان نامه های تحصیلات تکمیلی (دکترا، کارشناسی ارشد، کارشناسی)، کار دانشجویی تخصصی
  • سئو، پشتیبانی وبسایت و شبکه های مجازی

متقاضیان می توانند تا تاریخ 30 مهرماه با مراجعه به لینک زیر نسبت به تکمیل و ارسال فرم اقدام نمایند.

کلید واژه ها: آموزش های حرفه ای مدیران و کارکنان مرکز آموزش های حرفه ای مدیران و کارکنان آموزش های ضمن خدمت مرکز آموزش‌های ضمن خدمت دانشگاه تهران ضمن خدمت دانشگاه تهران فراخوان دعوت به همکاری همکاری حوزه آموزش طراحی کارشناسی مرکز