برگزاری دوره تخصصی آشنایی با سامانه منابع انسانی (مروارید)

۲۸ مهر ۱۴۰۰ | ۱۵:۳۴ کد : ۲۲۶۴۳ اخبار برگزیده

مرکز آموزش‌های حرفه‌ای مدیران و کارکنان دانشگاه با همکاری اداره کل امور منابع انسانی دانشگاه، دوره تخصصی با عنوان «آشنایی با سامانه مروارید» را در روزهای یکشنبه، دوشنبه و سه شنبه مورخ 25، 26و27 مهر ماه از ساعت 9 الی 13 در سه گروه مجزا در به صورت حضوری در مرکز آموزش ها ، ویژه رؤسا و کارشناسان منابع انسانی دانشگاه را  برگزار کرد.
در این دوره،  مزایا و امکانات سامانه مروارید بررسی شد و به سوالات و پیشنهادات شرکت کنندگان پرداختند.

اهداف دوره:

• بهبود عملکرد کار با سامانه
  • بررسی منوهای پرکاربرد
  • صدورا حکام کلی و فردی
  • گزارشگیری بر اساس(نوع استخدام، پست، مدرک و ....)

کلید واژه ها: آموزش های حرفه ای مدیران و کارکنان مرکز آموزش‌های حرفه ای مدیران و کارکنان آموزش های ضمن خدمت مرکز آموزش‌های ضمن خدمت ضمن خدمت اداره کل امور منابع انسانی دانشگاه تهران کارشناسان منابع انسانی سامانه دوره دانشگاه مرکز منابع مروارید