برگزاری دوره آموزشی تخصصی با عنوان آشنایی با سامانه تشکیلات مروارید

۰۷ آذر ۱۴۰۰ | ۱۲:۰۹ کد : ۲۳۹۳۵ اخبار برگزیده

مرکز آموزش‌های حرفه‌ای مدیران و کارکنان دانشگاه با همکاری مرکز فناوری اطلاعات و فضای مجازی دانشگاه، دوره تخصصی با عنوان «آشنایی با سامانه تشکیلات مروارید» را در روز یکشنبه  مورخ 1400/09/07  به صورت آنلاین (برخط) ، ویژه رؤسا و کارشناسان تشکیلات دانشگاه را  برگزار کرد.
در این دوره،  مزایا و امکانات سامانه مروارید بررسی شد و به سوالات و پیشنهادات شرکت کنندگان پرداختند.

اهداف دوره:

• تعریف پست
  • حفظ سابقه پست ها
  • استخراج گزارش

کلید واژه ها: آموزش‌های حرفه‌ای مدیران و کارکنان مرکز آموزش‌های حرفه‌ای مدیران و کارکنان دانشگاه آموزش های ضمن خدمت مرکز آموزش های ضمن خدمت ضمن خدمت مرکز فناوری اطلاعات و فضای مجازی آشنایی با سامانه تشکیلات مروارید ویژه رؤسا و کارشناسان تشکیلات به صورت آنلاین (برخط) دانشگاه تهران