اطلاعیه برگزاری دوره آشنایی با سامانه ارتقا مرتبه اعضای هیات علمی پاد برای مدیران دانشگاه

۲۷ دی ۱۴۰۰ | ۱۱:۲۲ کد : ۲۵۲۵۷ اطلاعیه‌ ها (برنامه های پیش رو)

مرکز آموزش‌های حرفه ای مدیران و کارکنان دانشگاه با همکاری اداره کل برنامه ریزی و نظارت آموزشی دانشگاه، دوره با عنوان «آشنایی با سامانه ارتقا مرتبه اعضای هیات علمی "پاد"»  را  برای مدیران و اعضای هیات علمی، معرفی شده از سوی اداره کل برنامه ریزی و نظارت آموزشی دانشگاه برگزار می‌کند.

شیوه برگزاری: دوره به صورت برخط (آنلاین)

زمان: 28  دی ماه ۱۴۰۰- ساعت 10الی 13

کلید واژه ها: آموزش‌های حرفه ای مدیران و کارکنان مرکز آموزش‌های حرفه ای مدیران و کارکنان آموزش های ضمن خدمت مرکز آموزش‌های ضمن خدمت دانشگاه تهران ضمن خدمت اداره کل برنامه ریزی و نظارت آموزشی آشنایی با سامانه ارتقا مرتبه اعضای هیات علمی دانشگاه اعضای دوره علمی هیات مدیران