اطلاعیه برگزاری دوره آشنایی با الزامات مدیریت شبکه‌های اجتماعی ویژه کارشناسان روابط عمومی

۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۰:۰۱ کد : ۲۷۷۲۰ اطلاعیه‌ ها (برنامه های پیش رو)

همزمان با هفته ارتباطات و روابط عمومی،  مرکز آموزش های حرفه ای مدیران و کارکنان با همکاری اداره کل روابط عمومی دانشگاه،  کارگاه‌ آموزشی با عنوان «آشنایی با الزامات مدیریت شبکه‌های اجتماعی» را ‬روز‬ دوشنبه‬ مورخ‬ ۲۶‬ اردیبهشت‬ ماه‬ ۱۴۰۱‬ از ساعت ۳۰/‏۸‬ الی  ۱۰ در محل سالن شهید سلیمانی واقع در پردیس مرکزی دانشگاه تهران (جنب باشگاه کارکنان) برگزار می نماید.
کلیه همکاران شاغل در روابط عمومی واحدهای دانشگاه تهران، مخاطب این کارگاه‌ آموزشی هستند.

کلید واژه ها: آموزش های حرفه ای مدیران و کارکنان مرکز آموزش های حرفه ای مدیران و کارکنان آموزش های ضمن خدمت مرکز آموزش ضمن خدمت مرکز آموزش های ضمن خدمت اداره کل روابط عمومی آشنایی با الزامات مدیریت شبکه‌های اجتماعی روابط روابط عمومی عمومی دانشگاه کارگاه کارکنان آموزشی