اطلاعیه دوره خطر سنجی بیماری های قلبی عروقی و سرطان

۰۳ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۱:۰۱ کد : ۲۸۰۱۱ اطلاعیه‌ ها (برنامه های پیش رو)

مرکز آموزش‌های حرفه‌ای مدیران و کارکنان با همکاری مرکز بهداشت و سلامت دانشگاه، دوره آموزشی عمومی با عنوان « خطر سنجی بیماری های قلبی عروقی و سرطان » به مدت 4 ساعت را برگزار می‌کند.  کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه تهران در صورت شرکت در طرح پایش سلامت مرکز بهداشت در سال 1401،  به مرکز آموزش های حرفه ای مدیران و کارکنان جهت شرکت در آزمون دوره خطر سنجی بیماری های قلبی عروقی و سرطان معرفی می گردند.  این دوره مازاد بر سقف دوره های سال 1401 می باشد و برای  افرادی که نمره قبولی در آزمون  کسب نمایند، ثبت خواهد شد.

کلید واژه ها: آموزش‌های حرفه‌ای مدیران و کارکنان مرکز آموزش‌های حرفه‌ای مدیران و کارکنان آموزش های ضمن خدمت مرکز آموزش های ضمن خدمت ضمن خدمت مرکز بهداشت و سلامت دانشگاه تهران مرکز دوره کارکنان خطر شرکت آزمون خطر سنجی بیماری های قلبی عروقی و سرطان