ثبت نام دوره حکمرانی مطلوب در آموزش عالی

۲۸ تیر ۱۴۰۱ | ۱۲:۰۷ کد : ۲۹۶۱۳ اطلاعیه‌ ها (برنامه های پیش رو)

با عنایت به ضرورت توسعه شایستگی های حرفه ای مدیران ارجمند دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی، مرکز آموزش های حرفه ای مدیران و کارکنان دانشگاه تهران با همکاری اداره کل نظارت، ارزیابی و آمایش آموزش عالی استان تهران اقدام به برگزاری دوره با عنوان «حکمرانی مطلوب در آموزش عالی» ویژه مدیران ارشد دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی نموده است.  هر دانشگاه‌/ موسسه  با معرفی حداکثر 5 نفرشامل ریاست و معاونین محترم  و مدیران ارشد ستادی و واریز وجه ثبت‌نام از سوی واحد مربوطه می تواند نسبت به ثبت نام اقدام نماید.  در پایان دوره به شرکت‌کنندگان، گواهی حضور در دوره آموزشی اعطا خواهد شد. لازم به ذکر است سایر اطلاعات مرتبط با این دوره آموزشی، به شرح زیر است:

زمان برگزاری: 1401/05/08 از ساعت 8 الی 12

نحوه برگزاری: به صورت آنلاین (بر خط)

بازه ثبت‌نام: 1400/04/28 تا ساعت 10 صبح 1400/05/05

شهریه: 3,200,000 ریال

توجه: در صورت تکمیل ثبت نام و پرداخت هزینه دوره، اطلاعات برگزاری و لینک کلاس به ایمیل شما ارسال خواهد شد.

تلفن تماس (اطلاعات بیشتر/ رفع مشکلات): 61113594-021 یا پیام به شماره واتس اپ 09014250696

جهت مشاهده فرم و ثبت در دوره کلیک نمائید.

کلید واژه ها: آموزش های حرفه ای مدیران و کارکنان مرکز آموزش های حرفه ای مدیران و کارکنان آموزش های ضمن خدمت مرکز آموزش های ضمن خدمت دانشگاه تهران داره کل نظارت، ارزیابی و آمایش آموزش عالی استان تهران حکمرانی مطلوب در آموزش عالی دوره ثبت آموزش آموزش عالی برگزاری دانشگاه عالی