کارگاه نگاشت شناختی چشم‌انداز با استفاده از تکنیک ZMET برای مدیران کل دانشگاه برگزار شد

۰۱ شهریور ۱۴۰۱ | ۱۲:۳۰ کد : ۳۰۲۱۵ اخبار برگزیده

مرکز آموزش های حرفه ای مدیران و کارکنان با همکاری اداره کل برنامه‌ریزی و معماری سازمانی، کارگاه آموزشی با عنوان نگاشت شناختی چشم‌انداز با استفاده از تکنیک ZMET  را روز دوشنبه 1401/05/31 از ساعت 8:30 الی 14 در پارک علم و فناوری با تدریس جناب آقای دکتر ابویی اردکان (هیأت علمی دانشکده مدیریت) برای مدیران کل دانشگاه تهران برگزار کرد. این دوره در راستای "تدوین چهارمین برنامه راهبردی دانشگاه" برنامه ریزی و اجرا شد. از آنجاییکه دوره فوق به صورت کار عملی بود با حضور شخص"مدیران کل" برگزار  و با توجه به استقبال شرکت کنندگان، دومین کارگاه در شهریور ماه برگزار خواهد شد.
اهداف دوره:

• ارتقا دانش مهارت‌های شناسایی
  • ارتقا حل مسئله
  • ارتقا مهارت‌های تفکر سیستمی
  • ارتقا تفکر استراتژیک
  • برنامه ریزی راهبردی مساله محور
  • چگونگی تعیین خط مشی‌ها
  • تدوین اهداف و استراتژی‌های دانشگاه

کلید واژه ها: آموزش های حرفه ای مدیران و کارکنان مرکز آموزش های حرفه ای مدیران و کارکنان مرکز آموزش های ضمن خدمت آموزش های ضمن خدمت ضمن خدمت دانشگاه تهران اداره کل برنامه‌ریزی و معماری سازمانی دکتر ابویی اردکان مدیران کل برنامه ارتقا برگزار مدیران دوره دانشگاه