اطلاعیه ثبت نام دوره های تخصصی ویژه مسئولین دفاتر دانشگاه تهران

۰۸ شهریور ۱۴۰۱ | ۰۹:۴۶ کد : ۳۰۳۵۴ اطلاعیه‌ ها (برنامه های پیش رو)

با عنایت به مأموریت‌های مرکز آموزش‌های حرفه‌ای مدیران و کارکنان و تأکیدات هیأت رئیسه محترم دانشگاه، این مرکز در نظر دارد دوره‌های تخصصی با عناوین"اصول سخنوری و مهارت‌های کلامی" به مدت ۴ ساعت و"مدیریت زمان و جلسات مدیران" به مدت ۴ ساعت را برای مسئولین دفاتر دانشگاه برگزار نماید. مسئولین محترم دفاتر از ساعت ۹ صبح یکشنبه ۱۳/‏۰۶/‏۱۴۰۱‬ لغایت ۱۶/‏۰۶/‏۱۴۰۱‬ به "سامانه مدیریت آموزش کارکنان، مدیران و اساتید" به آدرس stm.ut.ac.ir مراجعه و ثبت نام نمایند. زمان و محل برگزاری دوره متعاقباً اعلام می‌گردد.

کلید واژه ها: آموزش‌های حرفه‌ای مدیران و کارکنان مرکز آموزش‌های حرفه‌ای مدیران و کارکنان آموزش های ضمن خدمت مرکز آموزش های ضمن خدمت ضمن خدمت دانشگاه تهران rlm مدیران ساعت مسئولین دوره دوره‌های تخصصی