دوره آموزشی آشنایی با مهارت های بین الملل برگزار شد

۱۹ شهریور ۱۴۰۱ | ۱۳:۳۹ کد : ۳۰۵۱۲ اخبار برگزیده

مرکز آموزش‌های حرفه‌ای کارکنان و مدیران دانشگاه با همکاری معاونت بین الملل دانشگاه، دوره آموزشی تخصصی با عنوان «آشنایی با مهارت های بین الملل» را روز های چهار شنبه  9 و 16 شهریور ماه 1401 از ساعت 9 الی 12 به صورت آنلاین برای کارشناسان بین الملل دانشگاه برگزار کرد.

اهداف دوره:

• آشنایی با همکاری های بین المللی
  •  استفاده بهینه از توانمندی های موجود در دانشگاه جهت ایجاد و توسعه ارتباطات بین المللی
  •  آشنایی با نهادها و سازمان های بین المللی همکار با دانشگاه

کلید واژه ها: مرکز آموزش‌های حرفه‌ای کارکنان و مدیران آموزش‌های حرفه‌ای کارکنان و مدیران مرکز آموزش های ضمن خدمت آموزش های ضمن خدمت ضمن خدمت دانشگاه تهران معاونت بین الملل آشنایی با مهارت های بین الملل دانشگاه آشنایی الملل المللی همکاری