کارگاه آموزشی با عنوان مستر کلاس استراتژی ویژه مدیران دانشگاه تهران برگزار شد

۲۳ مهر ۱۴۰۱ | ۱۰:۴۴ کد : ۳۰۹۱۵ اخبار برگزیده

مرکز آموزش های حرفه ای مدیران و کارکنان با همکاری اداره کل برنامه‌ریزی و معماری سازمانی، کارگاه آموزشی با عنوان مستر کلاس استراتژی را در روز های چهارشنبه و پنج شنبه 20 و 21 از ساعت 8 الی 16 در باغ نگارستان با تدریس جناب آقای دکتر ابویی اردکان (هیأت علمی دانشکده مدیریت) برای مدیران کل دانشگاه تهران برگزار کرد. این دوره در راستای "تدوین چهارمین برنامه راهبردی دانشگاه" برنامه ریزی و اجرا شد. دوره فوق با حضور شخص"مدیران کل" برگزار  و با توجه به اهمیت موضوع، سومین کارگاه نیز برگزار خواهد شد.

اهداف دوره:

• مشارکت مدیران در تدوین چهارمین برنامه راهبردی
  • تدوین اهداف و استراتژی‌های دانشگاه برای چهار سال آینده
  • تعیین خط مشی‌ها با رویکرد  درون سازمانی و برون سازمانی

کلید واژه ها: آموزش های حرفه ای مدیران و کارکنان مرکز آموزش های حرفه ای مدیران و کارکنان ضمن خدمت آموزش های ضمن خدمت مرکز آموزش ضمن خدمت دانشگاه تهران اداره کل برنامه‌ریزی و معماری سازمانی مستر کلاس استراتژی باغ نگارستان مدیران برنامه برگزار دوره تدوین سازمانی دکتر ابویی اردکان