برگزاری جلسه پنجم کارگاه آموزشی با عنوان مستر کلاس استراتژی ویژه مدیران دانشگاه تهران

۲۹ آبان ۱۴۰۱ | ۱۶:۲۴ کد : ۳۱۴۹۹ اطلاعیه‌ ها (برنامه های پیش رو)

با توجه به تاکید ریاست محترم دانشگاه به مشارکت مدیران و ذی‌نفعان در تدوین برنامه راهبردی دانشگاه تهران، مرکز آموزش‌ضمنهای حرفه‌ای مدیران و کارکنان در نظر دارد در ادامه سلسله دوره‌های مدیریتی چهارمین دوره، کارگاه آموزشی با عنوان" مستر کلاس استراتژی" با تدریس جناب آقای دکتر ابویی اردکان (هیأت علمی دانشکده مدیریت) را برای مدیران منتخب ستادی دانشگاه در روز سه شنبه مورخ ۰۱/‏۰۹/‏۱۴۰۱‬ از ساعت ۷ الی ۱۲ در دانشکده مطالعات جهان برگزار نماید. دوره فوق به صورت کار عملی بوده و خروجی آن می‌تواند به عنوان یکی از منابع در تدوین چهارمین برنامه راهبردی دانشگاه استفاده گردد، با توجه به حساسیت موضوع حضور مدیران محترم در دوره فوق الزامی می‌باشد.

کلید واژه ها: آموزش‌های حرفه‌ای مدیران و کارکنان مرکز آموزش‌های حرفه‌ای مدیران و کارکنان ضمن خدمت آموزش های ضمن خدمت مرکز آموزش های ضمن خدمت دانشگاه تهران دانشکده مطالعات جهان دوره دانشگاه مدیران توجه دانشکده عنوان