اطلاعیه برگزاری دوره آموزشی تدوین سند برنامه ریزی نیروی انسانی ویژه دانشگاه های سراسر کشور

۰۵ دی ۱۴۰۱ | ۰۸:۰۸ کد : ۳۲۱۴۰ اطلاعیه‌ ها (برنامه های پیش رو)

با عنایت به ضرورت توسعه شایستگی های حرفه ای مدیران ارجمند دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی، مرکز آموزش های حرفه ای مدیران و کارکنان دانشگاه تهران با همکاری  اداره کل منابع انسانی و پشتیبانی وزارت علوم به برگزاری دوره با عنوان «تدوین سند برنامه ریزی نیروی انسانی ویژه دانشگاه های سراسر کشور» ویژه مدیران ارشد دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی اقدام نموده است.

در صورت تمایل به مشارکت در  این دوره، جهت تکمیل فرم، لطفا کلیک نمائید.

در صورت تکمیل  فرم ثبت نام، اطلاعات برگزاری و لینک کلاس آنلاین به ایمیل و شماره همراه شما ارسال خواهد شد.

کلید واژه ها: آموزش های حرفه ای مدیران و کارکنان مرکز آموزش های حرفه ای مدیران و کارکنان مرکز آموزش های ضمن خدمت آموزش های ضمن خدمت ضمن خدمت دانشگاه تهران اداره کل منابع انسانی و پشتیبانی وزارت علوم دانشگاه مدیران آموزش ویژه دوره فرم دانشگاه های سراسر کشور