دوره آموزشی آشنایی با قانون بودجه سال ۱۴۰۲ برگزار شد

۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۶:۰۵ کد : ۳۴۴۷۲ اخبار برگزیده

مرکز آموزش های حرفه ای مدیران و کارکنان دانشگاه با همکاری دیوان محاسبات کشور، اولین دوره آموزشی ویژه مدیران مالی دانشگاه ها با عنوان"  آشنایی با قانون بودجه سال ۱۴۰۲" را روز دوشنبه  25 اریبهشت ماه از ساعت 10 لغایت 14 در تالار شهید سلیمانی برگزار کرد. این دوره با شرکت مدیران مالی دیوان محاسبات و دانشگاه های کشور برگزار شد.

اهداف دوره:

• آشنایی با اهداف بودجه ریزی به صورت بلندمدت
  • آشنایی با شناسایی نقاط انحراف از برنامه ها
  • آشنایی با موضوعات بودجه عملیاتی و مالی، سرمایه ای، نقدی و ثابت
  • آشنایی با شرکت های دولتی و واگذاری آنها
  • بررسی مشارکت با بخش غیر دولتی و اجرای طرح
  • چگونگی تامین داخلی
  • آشنایی با مالیات بر درآمد

کلید واژه ها: مرکز آموزش های حرفه ای مدیران و کارکنان آموزش های حرفه ای مدیران و کارکنان مرکز آموزش های ضمن خدمت آموزش های ضمن خدمت ضمن خدمت دانشگاه تهران معاونت برنامه ریزی و توسعه منابع دیوان محاسبات کشور مدیران دانشگاه مالی برگزار دیوان محاسبات