دوره آموزشی تخصصی آشنایی با کار گروه‌های مدیریت منابع انسانی برگزار شد

۰۲ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۵:۱۰ کد : ۳۴۶۵۷ اخبار برگزیده

مرکز آموزش های حرفه ای مدیران و کارکنان دانشگاه تهران با همکاری اداره کل منابع انسانی، کارگاه آموزشی با عنوان"آشنایی با کار گروه‌های مدیریت منابع انسانی " را روز سه شنبه 1402/03/02 برای کارشناسان امور اداری واحدهای ستاد و صف در مرکز آموزش های حرفه ای مدیران و کارکنان دانشگاه تهران، برگزار کرد.

کلید واژه ها: مرکز آموزش های حرفه ای مدیران و کارکنان آموزش های حرفه ای مدیران و کارکنان مرکز آموزش های ضمن خدمت ضمن خدمت آموزش های ضمن خدمت دانشگاه تهران معاونت برنامه ریزی و توسعه اداره کل منابع انسانی آشنایی با کار گروه‌های مدیریت منابع انسانی مرکز تهران آموزش انسانی منابع دانشگاه