اطلاعیه ثبت نام دوره آموزشی دانشگاه بدون دخانیات (ویژه استادان و کارکنان)

۰۸ خرداد ۱۴۰۲ | ۰۸:۰۹ کد : ۳۴۷۸۰ اطلاعیه‌ ها (برنامه های پیش رو)

مرکز آموزش‌های حرفه ای مدیران و کارکنان دانشگاه با همکاری مرکز مشاوره دانشگاه، دوره عمومی با عنوان «دانشگاه بدون دخانیات» (ویژه استادان و کارکنان) را برگزار می‌کند.

مکان: دوره به صورت حضوری در تالار فردوسی دانشکده ادبیات و علوم انسانی

زمان: 9 خرداد ماه 1402- ساعت 9 الی ۱۲

استادان و کارمندان علاقه‌مند به ثبت‌نام در این دوره می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر، به سامانه مدیریت آموزش کارکنان، مدیران و اساتید مراجعه نمایند.

کلید واژه ها: مرکز آموزش‌های حرفه ای مدیران و کارکنان آموزش‌های حرفه ای مدیران و کارکنان مرکز مشاوره دانشگاه بدون دخانیات سامانه مدیریت آموزش کارکنان، مدیران و اساتید ویژه استادان و کارکنان معاونت برنامه‌ریزی و توسعه منابع کارکنان دانشگاه دوره مرکز مدیران آموزش