اطلاعیه ثبت نام دوره آموزشی با عنوان CHAT GPT ویژه کارکنان

۱۴ تیر ۱۴۰۲ | ۰۹:۴۲ کد : ۳۵۴۸۶ اطلاعیه‌ ها (برنامه های پیش رو)

مرکز آموزش‌های حرفه‌ای مدیران و کارکنان دانشگاه با همکاری اداره کل خدمات پژوهشی و انتشارات‌‌‌‌‌‌، دوره آموزشی با عنوان «CHAT GPT» (ویژه کارکنان) را برگزار می‌کند.

نحوه برگزاری: دوره به صورت بر خط (آنلاین)

زمان: ۱۹ تیر ماه ۱۴۰۲- ساعت ۹ الی ۱۲

کارمندان علاقه‌مند به ثبت‌نام در این دوره می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر، به سامانه مدیریت آموزش کارکنان، مدیران و اساتید مراجعه نمایند.

کلید واژه ها: آموزش‌های حرفه‌ای مدیران و کارکنان مرکز آموزش‌های حرفه‌ای مدیران و کارکنان ضمن خدمت آموزش های ضمن خدمت مرکز آموزش ضمن خدمت دانشگاه تهران اداره کل خدمات پژوهشی و انتشارات‌‌‌‌‌‌ معاونت برنامه ریزی و توسعه منابع CHAT GPT دوره کارکنان آموزش مدیران علاقه