دوره آموزشی CHAT GPT ویژه کارکنان برگزار شد

۲۱ تیر ۱۴۰۲ | ۰۹:۴۳ کد : ۳۵۷۶۴ اخبار برگزیده

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش های حرفه ای مدیران و کارکنان دانشگاه، مرکز آموزش‌های حرفه‌ای مدیران و کارکنان با همکاری اداره کل خدمات پژوهشی و انتشارات‌‌‌‌‌‌، دوره آموزشی با عنوان «CHAT GPT»  ویژه کارکنان  را روز دوشنبه ۱۹ تیر ماه ۱۴۰۲ از ساعت ۹ الی ۱۲ با تدریس آقای دکتر شاهرخ اسدی عضو محترم  هیات علمی بخش تخصصی دانشکده مهندسی دانشکدگان فارابی به صورت حضوری و برخط (آنلاین) برگزار شد.

کلید واژه ها: مرکز آموزش های حرفه ای مدیران و کارکنان دانشگاه آموزش های حرفه ای مدیران و کارکنان دانشگاه مرکز آموزش های ضمن خدمت آموزش های ضمن خدمت ضمن خدمت دانشگاه تهران اداره کل خدمات پژوهشی و انتشارات‌‌‌‌‌‌ معاونت برنامه‌ریزی و توسعه منابع کارکنان مرکز آموزش حرفه مدیران گزارش CHAT GPT