کارگاه دانش‌افزایی راهکارهای افزایش میزان رؤیت‌پذیری و اثرگذاری مقالات علمی برگزار شد

۱۴ مرداد ۱۴۰۲ | ۱۳:۰۶ کد : ۳۶۰۹۰ اخبار برگزیده

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش های حرفه ای مدیران و کارکنان دانشگاه، مرکز آموزش‌های حرفه‌ای مدیران و کارکنان، کارگاه آموزشی  با عنوان"دانش‌افزایی راهکارهای افزایش میزان رؤیت‌پذیری و اثرگذاری مقالات علمی" ویژه اعضای هیأت علمی را روز پنجشنبه مورخ 1402/05/12 را از ساعت 9 الی 12 با تدریس آقای دکتر نادر آل ابراهیم برگزار کرد.  این دوره با استقبال اعضای هیات علمی دانشگاه تهران به صورت برخط  " آنلاین" برگزار شد.

کلید واژه ها: مرکز آموزش های حرفه ای مدیران و کارکنان آموزش های حرفه ای مدیران و کارکنان دانشگاه مرکز آموزش های ضمن خدمت آموزش های ضمن خدمت ضمن خدمت دانشگاه تهران معاونت برنامه ریزی و توسعه منابع علمی اعضای کارکنان دانشگاه برگزار دانش‌افزایی راهکارهای افزایش میزان رؤیت‌پذیری و اثرگذاری مقالات علمی