دوره آموزشی متاورس و کاربرد آن در محیط های یادگیری نوین برگزار شد

۱۹ مرداد ۱۴۰۲ | ۱۸:۲۶ کد : ۳۶۱۷۳ اخبار برگزیده

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش های حرفه ای مدیران و کارکنان دانشگاه، مرکز آموزش‌های حرفه‌ای مدیران و کارکنان، کارگاه آموزشی  با عنوان"متاورس و کاربرد آن در محیط های یادگیری نوین" ویژه اعضای هیأت علمی را روز پنجشنبه مورخ 1402/05/19 را از ساعت 9 الی 12 با تدریس آقای دکتر نادر نقشینه عضو محترم هیات علمی گروه علم اطلاعات ومدیریت دانش دانشکده مدیریت دانشگاه تهران برگزار کرد.  این دوره با استقبال تقریبی 109 نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه تهران به صورت برخط  " آنلاین" برگزار شد.

کلید واژه ها: مرکز آموزش های حرفه ای مدیران و کارکنان آموزش های حرفه ای مدیران و کارکنان مرکز آموزش های ضمن خدمت آموزش های ضمن خدمت ضمن خدمت دانشگاه تهران معاونت برنامه‌ریزی و توسعه منابع متاورس و کاربرد آن در محیط های یادگیری نوین ویژه اعضای هیأت علمی علمی دانشگاه تهران کارکنان برگزار هیات