کارگاه آموزشی یادگیری ماشین در مدل سازی و پیش بینی مبتنی بر داده برگزار شد

۳۱ مرداد ۱۴۰۲ | ۱۱:۳۸ کد : ۳۶۳۲۰ اخبار برگزیده

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش های حرفه ای مدیران و کارکنان دانشگاه، مرکز آموزش‌های حرفه‌ای مدیران و کارکنان، کارگاه آموزشی با عنوان "یادگیری ماشین در مدل سازی و پیش بینی مبتنی بر داده" ویژه اعضای هیأت علمی را روز پنجشنبه مورخ 1402/05/26 را از ساعت 9 الی 12 با تدریس آقای دکتر کاوه کاوسی عضو هیات علمی بخش تخصصی بیوانفورماتیک مرکز تحقیقات بیوشیمی وبیوفیزیک برگزار کرد. این دوره با استقبال اعضای هیات علمی دانشگاه تهران به صورت برخط " آنلاین" برگزار شد.

کلید واژه ها: مرکز آموزش های حرفه ای مدیران و کارکنان آموزش های حرفه ای مدیران و کارکنان دانشگاه مرکز آموزش های ضمن خدمت آموزش های ضمن خدمت ضمن خدمت دانشگاه تهران معاونت برنامه‌ریزی و توسعه منابع علمی مرکز دانشگاه برگزار آموزش حرفه اعضای هیأت علمی یادگیری ماشین در مدل سازی و پیش بینی مبتنی بر داده