اطلاعیه ثبت نام دوره آموزشی پیشگیری از خودکشی

۱۴ شهریور ۱۴۰۲ | ۱۰:۴۰ کد : ۳۶۵۵۶ اطلاعیه‌ ها (برنامه های پیش رو)

مرکز آموزش‌های حرفه ای مدیران و کارکنان دانشگاه با همکاری مرکز مشاوره دانشگاه، دوره عمومی با عنوان «پیشگیری از خودکشی» را برگزار می‌کند.

نحوه برگزاری: دوره به صورت برخط برگزار می گردد

زمان: 21  شهریور ماه 1402- ساعت 8:30 الی 11

علاقه‌مند به ثبت‌نام در این دوره می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر، به سامانه مدیریت آموزش کارکنان، مدیران و اساتید مراجعه نمایند.

کلید واژه ها: مرکز آموزش‌های حرفه ای مدیران و کارکنان آموزش‌های حرفه ای مدیران و کارکنان دانشگاه مرکز آموزش های ضمن خدمت آموزش های ضمن خدمت ضمن خدمت دانشگاه تهران معاونت برنامه‌ریزی و توسعه منابع مرکز مشاوره دانشگاه پیشگیری از خودکشی دوره مرکز برگزار آموزش مدیران کارکنان به صورت برخط به صورت برخط (آنلاین)