اطلاعیه ثبت نام دوره آموزش تخصصی آشنایی با HSE سلامت، ایمنی و محیط‌زیست ویژه کارمندان کادر آزمایشگاه دانشگاه

۰۹ مهر ۱۴۰۲ | ۰۹:۲۲ کد : ۳۶۹۹۴ اطلاعیه‌ ها (برنامه های پیش رو)

مرکز آموزش‌های حرفه‌ای مدیران و کارکنان با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه تهران در نظر دارد دوره تخصصی با عنوان "آشنایی با HSE سلامت، ایمنی و محیط‌زیست"را برگزار نماید. خواهشمند است کارکنان کادر آزمایشگاه دانشگاه (صف و ستاد) از ساعت ۹ صبح روز دوشنبه مورخ ۱۰/‏۰۷/‏۱۴۰۲‬ لغایت ۱۶/‏۰۷/‏۱۴۰۲ ‬ به سامانه stm.ut.ac.ir قسمت درخواست آموزش مراجعه نمایند. تاکید می‌گردد این دوره‌ها ویژه کارکنان آزمایشگاه دانشگاه تهران می‌باشد و ثبت نام صرفاً برای همکاران با پست‌های آزمایشگاه امکان پذیر می‌باشد.

کلید واژه ها: مرکز آموزش‌های حرفه‌ای مدیران و کارکنان آموزش‌های حرفه‌ای مدیران و کارکنان دانشگاه معاونت پژوهشی دانشگاه تهران دوره تخصصی آشنایی با HSE سلامت، ایمنی و محیط‌زیست کادر آزمایشگاه rlm کارکنان دانشگاه آزمایشگاه آموزش معاونت برنامه‌ریزی و توسعه منابع مرکز آموزش های ضمن خدمت آموزش‌های ضمن خدمت ضمن خدمت