دوره آموزشی تخصصی مبارزه با پول شویی برگزار شد

۱۴ آذر ۱۴۰۲ | ۰۹:۵۹ کد : ۳۸۳۱۵ اخبار برگزیده

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش های حرفه ای مدیران و کارکنان، دوره آموزشی تخصصی با عنوان « مبارزه با پول شویی » برای کارشناسان حسابداری دانشگاه در روز های یکشنبه 1402/09/05 و 1402/09/12 از ساعت 9 الی 13 به صورت حضوری با تدریس آقای دکتر زیبا کردار در تالار الغدیر دانشکدگان مدیریت، برگزار شد.

کلید واژه ها: مرکز آموزش های حرفه ای مدیران و کارکنان آموزش های حرفه ای مدیران و کارکنان مرکز آموزش های ضمن خدمت آموزش‌های ضمن خدمت ضمن خدمت دانشگاه تهران مبارزه با پول شویی معاونت برنامه‌ریزی و توسعه منابع زیبا کردار روابط عمومی مرکز آموزش های حرفه ای مدیران و کارکنان ساعت