اطلاعیه ثبت نام دوره آموزش تخصصی کمک های اولیه ویژه مسئولین دفاتر دانشگاه

۰۳ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۵:۱۰ کد : ۳۹۴۴۹ اطلاعیه‌ ها (برنامه های پیش رو)

مرکز آموزش‌های حرفه‌ای مدیران و کارکنان با همکاری مرکز بهداشت و سلامت، دوره تخصصی با عنوان "کمک‌های اولیه" را برگزار می نماید. خواهشمند است مسئولین دفاتر دانشگاه (صف و ستاد) از ساعت ۹ صبح روز یکشنبه مورخ ۰۸/‏۱۱/‏۱۴۰۲‬ لغایت ۱۰/‏۱۱/‏۱۴۰۲ ‬ به سامانه مدیریت آموزش کارکنان، مدیران و اساتید قسمت درخواست آموزش مراجعه نمایند. تاکید می‌گردد این دوره‌ها ویژه مسئولین دفاتر دانشگاه تهران می‌باشد و ثبت نام صرفاً برای همکاران با پست مذکور، امکان پذیر می‌باشد.

کلید واژه ها: مرکز آموزش‌های حرفه‌ای مدیران و کارکنان آموزش‌های حرفه‌ای مدیران و کارکنان مرکز آموزش های ضمن خدمت ضمن خدمت آموزش های ضمن خدمت مرکز بهداشت و سلامت دانشگاه تهران کمک‌های اولیه معاونت برنامه‌ریزی و توسعه منابع rlm آموزش مرکز دانشگاه دفاتر مسئولین دفاتر سامانه مدیریت آموزش کارکنان، مدیران و اساتید