دوره آموزشی آشنائی با قانون تامین اجتماعی ویژه دانشگاه های سراسر کشور برگزار شد

۰۱ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۱:۲۶ کد : ۴۰۰۰۹ اخبار برگزیده

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش های حرفه ای مدیران و کارکنان، دوره آموزشی با عنوان «آشنائی با قانون تامین اجتماعی» برای کارکنان امور اداری دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور با همکاری مرکز آموزش های حرفه ای مدیران و کارکنان دانشگاه تهران و اداره کل منابع انسانی و پشتیبانی وزارت علوم، روز یکشنبه 1402/11/15 به صورت آنلاین برگزار شد. این دوره با  استقبال 250 نفر از دانشگاه های سراسر کشور مواجه شد. این دوره با خوش آمدگویی آقای دکتر افکانه مدیرکل منابع انسانی و پشتیبانی وزارت علوم آغاز و با تدریس کارشناسان مجرب سازمان تامین اجتماعی برگزار گردید. در پایان شرکت کنندگان سوالات و نقطه نظرات خود را مطرح نمودند.

کلید واژه ها: مرکز آموزش های حرفه ای مدیران و کارکنان دانشگاه تهران مرکز آموزش های حرفه ای مدیران و کارکنان آموزش های حرفه ای مدیران و کارکنان مرکز آموزش های ضمن خدمت آموزش های ضمن خدمت ضمن خدمت دانشگاه تهران وزارت علوم تحقیقات و فناوری آشنائی با قانون تامین اجتماعی وزارت عتف وزارت علوم اداره کل منابع انسانی و پشتیبانی وزارت علوم دوره دانشگاه اجتماعی منابع تامین علوم معاونت برنامه‌ریزی و توسعه منابع دکتر افکانه