برگزاری اولین کنگره آموزشی قرآن و علم با همکاری مرکز آموزش‌های حرفه‌ای مدیران و کارکنان

۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۰۹:۴۱ کد : ۴۱۵۸۳ اطلاعیه‌ ها (برنامه های پیش رو)

اولین کنگره بین المللی قرآن و علم، در روزهای یکشنبه و دوشنبه ۳۰ و ۳۱ اردیبهشت ماه با همکاری مرکز آموزش‌های حرفه‌ای مدیران و کارکنان در دانشگاه تهران برگزار می‌گردد. در صورت تمایل به شرکت در این کنگره به سامانه مدیریت آموزش کارکنان، مدیران و اساتید، مراجعه و از قسمت درخواست آموزش، نسبت به ثبت نام عناوین دوره‌ها اقدام نمائید.

۱- نشست قرآن و علوم پایه
۲- نشست قرآن و علوم زیستی
۳- نشست قرآن و علوم میان‌رشته‌ای
۴- نشست قرآن و علوم سلامت