برگزاری دوره آموزشی دانشگاه بدون دخانیات

۱۹ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۱:۱۷ کد : ۴۱۹۴۴ اطلاعیه‌ ها (برنامه های پیش رو)

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش‌های حرفه ای مدیران و کارکنان دانشگاه تهران، با مجوز کارگروه نیازسنجی دوره آموزشی دانشگاه بدون دخانیات روز یکشنبه 20 خرداد ماه از ساعت 14 الی 18 در تالار علامه امینی کتابخانه مرکزی، با همکاری مرکز آموزش های حرفه ای مدیران و کارکنان و  مرکز مشاوره دانشگاه برگزار می گردد.

کلید واژه ها: مرکز آموزش‌های حرفه ای مدیران و کارکنان آموزش‌های حرفه ای مدیران و کارکنان ضمن مرکز آموزش های ضمن خدمت آموزش های ضمن خدمت ضمن خدمت دانشگاه تهران دانشگاه مرکز آموزش حرفه مدیران کارکنان مرکز مشاوره معاونت برنامه‌ریزی و توسعه منابع دانشگاه بدون دخانیات مجوز کارگروه نیازسنجی دوره آموزشی