اطلاعیه برگزاری دوره آموزشی سبک زندگی سالم

۲۱ شهریور ۱۴۰۳ | ۱۴:۳۵ کد : ۴۳۴۰۰ اطلاعیه‌ ها (برنامه های پیش رو)

مرکز آموزش‌های حرفه‌ای مدیران و کارکنان دانشگاه تهران، دوره آموزشی با عنوان "سبک زندگی سالم" را روز چهارشنبه ۲۸/‏۰۶/‏۱۴۰۳‬ از ساعت 8:30 الی 12:30 به صورت برخط (آنلاین) برگزار می‌کند. ثبت‬ نام‬ این دوره‬ از ساعت ۹ صبح روز یکشنبه ۲۵/‏۰۶/‏۱۴۰۳ در‬ سامانه مدیریت آموزش کارکنان، مدیران و اساتید فعال می‌باشد.

کلید واژه ها: مرکز آموزش‌های حرفه‌ای مدیران و کارکنان دانشگاه تهران آموزش‌های حرفه‌ای مدیران و کارکنان مرکز آموزش‌های حرفه‌ای مدیران و کارکنان مرکز آموزش های ضمن خدمت آموزش‌های ضمن خدمت ضمن خدمت دانشگاه تهران rlm روز ساعت آموزش به صورت برخط (آنلاین) سامانه مدیریت آموزش کارکنان، مدیران و اساتید معاونت برنامه‌ریزی و توسعه منابع سبک زندگی سالم