انتخاب معاون مرکز آموزش های حرفه ای دانشگاه تهران به عنوان مدیر نمونه دانشگاه در سال ۱۴۰۲

۰۱ مهر ۱۴۰۳ | ۰۹:۵۲ کد : ۴۳۵۳۶ اخبار برگزیده

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش های حرفه ای مدیران و کارکنان، آقای مهندس مجید احمدی کافشانی، معاون مرکز آموزش های حرفه ای مدیران و کارکنان به عنوان مدیر نمونه سال 1402 انتخاب و در مراسم روز چهارشنبه 1403/06/28 از ایشان و سایر مدیران و کارمندان نمونه دانشگاه تهران تجلیل به عمل آمد.
دانشگاه تهران به عنوان نماد آموزش عالی و دانشگاه مادر در سال های اخیر اهتمام ویژه ای به موضوع توانمندسازی و آموزش های حرفه ای ورزیده است. در این راستا در سال های اخیر موارد ذیل ذیل به عنوان ماموریت های اصلی مرکز آموزش های حرفه ای مدیران و کارکنان مطرح شده:
الف) آموزش و توانمندسازی حرفه ای کارکنان، مدیران و اعضای هیات علمی؛
ب) مدیریت و نظارت بر فرآیند آموزش های سازمانی واحدهای دانشگاه؛
ج) ارائه آموزش های حرفه ای برای خارج از دانشگاه (برای سطوح سازمان ها، صنایع و دستگاه های اجرایی کشور).

لازم به ذکر است مهندس مجید احمدی از اسفند 1400 به عنوان معاون مرکز آموزش‌های حرفه‌ای مدیران و کارکنان دانشگاه تهران منصوب شد و اهم فعالیت های مرکز در این سال ها به شرح ذیل می باشد:
1- بازسازی و راه اندازی ساختمان جدید مرکز که با نام شهید دکتر حسین امیر عبدالهیان مزین شده است.
2- افزایش کمی و کیفی آموزش های نیروهای انسانی دانشگاه تهران از طریق استانداردسازی فرآیندهای آموزش و تعامل با کلیه واحدهای دانشگاه؛
3- برگزاری دوره های افزایش توانمندی های و شایستگی های حرفه ای اعضای هیات علمی با رویکردهای جدید (هوش مصنوعی و... )؛
4- برگزاری دوره های توانمندسازی مدیران در سطوح پایه، میانی و ارشد؛
5- استقلال مالی و ایجاد درآمد برای دانشگاه تهران از طریق برگزاری دوره های آموزشی برون سازمانی؛
6- دریافت مجوز و برگزاری کانون ارزیابی و توسعه مدیران.
مرکز آموزش های حرفه ای کسب این موفقیت را به ایشان تبریک گفته و برای ایشان در ادامه مراحل خدمت در نماد آموزش عالی و نظام مقدس جمهوری اسلامی، آرزوی موفقیت و توفیق الهی دارد.