نقش شادی و نشاط در سلامت روان

۲۹ مهر ۱۳۹۷ | ۰۰:۰۰ کد : ۸۶۰۳ اخبار برگزیده

با همکاری مرکز آموزش‌های ضمن خدمت و مرکز مشاوره دانشگاه تهران، اولین دوره “نقش شادی و نشاط در سلامت روان” برگزار گردید. این دوره که با استقبال چشمگیر کارکنان دانشگاه مواجه گردید در تالار شهید دهشور پردیس علوم در تاریخ یکشنبه ۲۲ مهر ماه اجرا شد.

حمید پیروی، رئیس مرکز مشاوره دانشگاه تهران، درباره اهمیت سلامت روان گفت: «امروزه با توجه به درگیری‌های روزمره زندگی چه در محیط کار و چه در محیط خانواده و زندگی شخصی، توجه به بهداشت و سلامت روان، علاوه بر سلامت جسمانی امر مهمی است».

وی افزود: «سرمایه‌گذاری توسط دولت‌ها و دخالت بخش‌های اجتماعی، بهداشتی و آموزشی در برنامه‌های جامع برای سلامت روان ضروری است. این سرمایه‌گذاری باید مبتنی بر برنامه‌هایی باشد که با هدف افزایش آگاهی افراد به ویژه جوانان و نوجوانان استوار است».

کلید واژه ها: مرکز آموزش های ضمن خدمت نقش شادی و نشاط سلامت روان مرکز مشاوره