برگزاری نخستین آزمون صلاحیت عمومی برای انعقاد قرارداد انجام کار معین دانشگاه تهران

۲۶ آبان ۱۳۹۷ | ۰۰:۰۰ کد : ۹۷۹۶ اخبار برگزیده

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش‌های ضمن خدمت، نخستین آزمون صلاحیت عمومی برای انعقاد قرارداد انجام کار معین کارکنان دانشگاه در روز پنجشنبه ۲۴ آبان ماه ۱۳۹۷ در مرکز آموزش‌های ضمن خدمت دانشگاه تهران برگزار شد، کارکنانی که موفق به گذراندن این آزمون می‌شوند، پس از مصاحبه و طی مراحل با آنها قرارداد انجام کار معین منعقد می‌شود.
با راه‌اندازی مرکز آموزش‌های ضمن خدمت، برگزاری آزمون‌های اعمال مدرک، صلاحیت عمومی برای انعقاد قرارداد و… به این مرکز محول شده است.
نمایندگانی از اداره کل منابع انسانی، اداره کل حراست و مرکز آموزش‌های الکترونیکی در روند برگزاری آزمون نظارت و همکاری داشتند.

کلید واژه ها: دانشگاه تهران مرکز آموزش های ضمن خدمت ضمن خدمت نخستین آزمون صلاحیت عمومی انعقاد قرارداد انجام کار معین