نخستین آزمون صلاحیت عمومی کارکنان نیروهای قرارداد خدماتی برای انعقاد قرارداد انجام کار معین

۱۱ مهر ۱۳۹۷ | ۰۰:۰۰ کد : ۹۷۹۷ اطلاعیه‌ ها (برنامه های پیش رو)

مرکز آموزش‌های ضمن خدمت با همکاری اداره کل منابع انسانی دانشگاه، برگزاری آزمون صلاحیت عمومی (کارکنان نیروهای قرارداد خدماتی معرفی شده از سوی اداره کل منابع انسانی) برای انعقاد قرارداد انجام کار معین را در دستور کار خود دارد. این دوره در تاریخ پنجشنبه ۱۳۹۷/۰۸/۲۴ در محل مرکز آموزش ضمن خدمت برگزار می‌گردد.
جزئیات روند برگزاری (دروس، تعداد سوالات و…) متعاقباً از طریق سامانه فراگیر آموزش کارکنان، پیامک و از طرق دیگر به اطلاع ذی‌نفعان رسانده خواهد شد.

کلید واژه ها: دانشگاه تهران مرکز آموزش های ضمن خدمت ضمن خدمت نخستین آزمون صلاحیت عمومی انعقاد قرارداد انجام کار معین