برگزاری دوره مدیریت برون سپاری تغذیه دانشجویی

۱۸ آبان ۱۳۹۸ | ۱۰:۱۱ کد : ۹۹۱۳ اخبار برگزیده
تعداد بازدید:۹۶۴

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش‌های ضمن خدمت دانشگاه تهران، با مجوز مرکز آموزش‌های ضمن خدمت، اداره کل امور دانشجویی در ۲۴ مهر ماه ۱۳۹۸ همزمان با روز جهانی غذا در تالار امیرکبیر دوره "مدیریت برون سپاری تغذیه دانشجویی" را برای کارشناسان تغذیه دانشگاه برگزار کرد.

اهداف آموزش:

  • آشنایی با برون‌سپاری خرید مواد اولیه
  • نحوه نظارت بر اقلام ورودی به انبار و سردخانه
  • ارزیابی نظارت روزانه بر عملکرد پیمانکار
  • محاسبه هزینه کرد طبخ و توزیع هر پرس غذای دانشجویی
  • آشنایی با برون‌سپاری خرید مواد اولیه
  • نحوه نظارت بر اقلام ورودی به انبار و سردخانه
  • ارزیابی نظارت روزانه بر عملکرد پیمانکار
     

کلید واژه ها: دانشگاه تهران مرکز آموزش های ضمن خدمت ضمن خدمت اداره کل امور دانشجویی مدیریت برون سپاری تغدیه کارشناس تغذیه


( ۲ )

نظر شما :

توجه! لطفا دیدگاه خود پیرامون این مطلب را در این قسمت درج نمایید و برای ارسال سایر درخواست ها و پیام ها به بخش تماس با ما مراجعه فرمایید.