برگزاری دوره مدیریت برون سپاری تغذیه دانشجویی
به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشهای ضمن خدمت دانشگاه تهران، با مجوز مرکز آموزشهای ضمن خدمت، اداره کل امور دانشجویی در ۲۴ مهر ماه ۱۳۹۸ همزمان با روز جهانی غذا در تالار امیرکبیر دوره "مدیریت برون سپاری تغذیه دانشجویی" را برای کارشناسان تغذیه دانشگاه برگزار کرد.
اهداف آموزش:
- آشنایی با برونسپاری خرید مواد اولیه
- نحوه نظارت بر اقلام ورودی به انبار و سردخانه
- ارزیابی نظارت روزانه بر عملکرد پیمانکار
- محاسبه هزینه کرد طبخ و توزیع هر پرس غذای دانشجویی
- آشنایی با برونسپاری خرید مواد اولیه
- نحوه نظارت بر اقلام ورودی به انبار و سردخانه
- ارزیابی نظارت روزانه بر عملکرد پیمانکار
نظر شما :